Lid of sponsor worden?

Speel mee met de leukste basketbalclub van Nederland

Neem contact op!

Daarna nemen wij contact op met jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Lid worden
Lijkt basketbal jou ook een fantastische sport en wil je graag eens proberen of dit bij je past? Kom gerust een keer meetrainen en ontdek of deze teamsport bij je past. Je mag 4 keer komen trainen. De trainingstijden en locaties zijn te vinden op deze website onder het kopje ‘trainingstijden’

Sponsoren
Wil je onze mooie club financieel ondersteunen? Dan komen we ook graag in contact! Na het invullen en opsturen van bovenstaand formulier nemen we contact op. We bespreken vervolgens alle mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld reclameborden en shirtsponsoring, maar ook het gratis bijwonen van wedstrijden en toernooien.

Lidmaatschap opzeggen

Het beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk; per e-mail bij de ledenadministratie@tonego65.com of per post op het correspondentieadres. Bij voorkeur afmelden onder opgave reden.

  • Zij, die zich niet uiterlijk 31 mei voorafgaand aan het volgende speelseizoen hebben afgemeld, dienen de Bonds- en Rayonkosten voor het seizoen erop volgend te betalen.
  • Zij, die op 31 mei nog een contributieschuld bij Tonego65 hebben kunnen door de vereniging op voorhand worden uitgeschreven bij de NBB en rayon. Het betreffende lid kan weer worden ingeschreven zodra alle schulden zijn afgelost. Voor het nieuwe speelseizoen gelden dan opnieuw inschrijvingskosten.
  • Zij, die zich niet uiterlijk 31 augustus van het lopende speelseizoen hebben afgemeld, dienen de volledige contributie te voldoen.

Contactgegevens

Locatie (trainingen en wedstrijden)
Sporthal de Els
Trompstraat 20
7482VX Haaksbergen

secretariaat@tonego65.com

wedstrijdsecretariaat@tonego65.com

Locatie (alleen trainingen)
Sporthal de Bouwmeester
De Bouwmeester 6
7481LP Haaksbergen

Postadres Tonego ’65
Trompstraat 20
7482VX Haaksbergen

Banknummer Tonego ’65
NL42RABO0324294646

Afmeldingen
ledenadministratie@tonego65.com

Steal, dunk, score!

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie bijdrage!

Lid
worden

Het fluit- en tafelschema voor januari en februari 2024 staat online!

Kijk wanneer je bent ingedeeld en zorg voor vervanging indien je bent verhinderd!

Het fluit- en tafelschema voor januari en februari 2024
X