Fysiocentrum Sengers &Tonego’65

Tonego’65 samenwerking met

Steal, dunk, score!

Trots zijn wij op de samenwerking tussen Tonego’65 en Fysiocentrum Sengers. Dit biedt mooie voordelen voor onze leden!

Sjoerd Sengers en zijn team begrijpen de uitdagingen waarmee sporters, coaches en verenigingen worden geconfronteerd als het gaat om blessurepreventie, prestatieverbetering en algehele gezondheid. Daarom willen zij  graag hun expertise en middelen inzetten om ons te ondersteunen en bij te dragen aan de successen van onze spelers!

Heb je een vraag of een blessure, neem dan vrijblijvend contact op met de praktijk via de website, of gebruik de onderstaande knop voor het maken van een afspraak. 

Snelle toegangstijden

Fysiocentrum Sengers biedt een snelle toegangstijd voor spelers met blessures. Onze praktijk zal speciale aandacht besteden aan spelers die blessures oplopen tijdens trainingen of wedstrijden. We zullen streven naar snelle toegankelijkheid tot onze diensten, inclusief directe afspraken en een versnelde revalidatie planning.

Gratis blessurescreening

Fysiocentrum Sengers biedt elke speler van Tonego’65 een gratis blessurescreening! Deze screening vindt plaats op onze eigen locatie in de Els.

Houdt deze pagina in de gaten voor de data en tijden.

Workshops voor trainers en coaches

In het nieuwe seizoen bieden we interactieve workshops aan voor trainers en coaches over blessure preventie, revalidatie-oefeningen en andere relevante onderwerpen. De workshops zijn ontworpen om jullie te voorzien van praktische kennis en strategieën om blessures te voorkomen en de prestaties van onze spelers te verbeteren.

De workshops worden t.z.t. gepland in overleg

Steal, dunk, score!

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie bijdrage!

Lid
worden