Bestuursleden

Op de algemene ledenvergadering van 23 mei 2023 zijn de nieuwe bestuursleden van Tonego’65 voorgedragen. Wij stellen ons voor:

 

Vincent Paf is voor velen van jullie een bekend gezicht, hij draait al heel wat jaren mee als bestuurder en zet zich in voor de Technische Commissie van Tonego’65. Daarnaast is hij jarenlang trainer en coach geweest.

Edwin Dinkelman heeft zichzelf aangeboden als penningmeester van de vereniging, hij runt samen met Lotte (VS1) een melkveebedrijf in Lochem.

Jacqueline Bouma neemt de rol van secretaris op zich. Ik werk als klinisch fysisch medewerker bij het MST en ik ben daar verantwoordelijk voor de kwaliteit van de apparatuur die gebruikt wordt voor diagnostiek op de Nucleaire geneeskunde. 

Zelf heb ik geen basketbal gespeeld, maar ben ik in deze rol gestart omdat mijn kinderen bij de vereniging spelen. Als ik zie hoe enthousiast zij zijn, krijg ik daar ook weer energie van!

Waar ik kan zal ik een helpende hand bieden bij bijvoorbeeld de U10 of tijdens de basketbalclinics in de vakantie.

Ook Bert Geesing is al jaren betrokken bij onze vereniging. Hij zet zich in voor het beheer van de kantine, regelt de tenues, en is trainer en coach.

Steal, dunk, score!

Onze sponsoren

Bedankt voor jullie bijdrage!

Lid
worden

Het fluit- en tafelschema voor januari en februari 2024 staat online!

Kijk wanneer je bent ingedeeld en zorg voor vervanging indien je bent verhinderd!

Het fluit- en tafelschema voor januari en februari 2024
X